dimarts, 4 de febrer del 2014

7 raons per escollir una estufa Ecofoc


1. ECONOMIA. Permeten recuperar la inversió econòmica inicial en un termini relativament curt de temps ( uns 10 anys, segons cada projecte) degut a l'estalvi de combustible.

2. ECOLOGIA. La llenya és un combustible econòmic, renovable i local. Cremant-la de forma eficient, aconseguim nivells d'emissions contaminants per sota el requeriments mínims europeus de l'anomenada "flama verda" o sistemes de combustió eficient.

3. PRACTICITAT. Un funcionament més còmode, de 1 a 2 càrregues de llenya per 24 hores de calor radiant. Mínim manteniment.

4. COMFORT. El calor radiant ens ofereix unes condicions d'escalfor més comfortable comparat als sistemes que escalfen directament l'aire. Millor qualitat de l'aire ambiental, millor repartiment de la calor, més estabilitat de la temperatura al llarg del dia... una calor més agradable, acollidora i saludable. 

5. SEGURETAT seguint el funcionament recomanat i el mínim manteniment de l'estufa, no hi ha possibilitat d'avaria. Les nostres estufes poden tenir una vida útil de varies generacions. No depenen del subministrament elèctric, i segueixen funcionant en els ocasionals talls de llum. Són més segures que les estufes de ferro en termes d'incendis ,cremades, mainada....

6. SALUT, relax i qualitat de vida. Una escalfor natural i més saludable. Bancs calents on relaxar-se i prendre un bany de calor radiant. Un moment per gaudir de la companyia de l'avi foc. 


7.  PROJECTES PERSONALITZATS. Estudiem cada projecte de forma personalitzada.
Treballem amb diferents sistemes de combustió eficient, testats i avaluats al nord d'Europa.
Construcció artesanal amb garanties professionals.



   ESTUFES FETES AMB LES MANS, FETES AMB EL COR.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada